Çaldıkları güvenlik kamerası tarafından görüntülendiler

Bursa’da bir iş yerinde çaldıkları güvenlik kamerası tarafından görüntülenen 2 zanlı aranıyor.

Çaldıkları güvenlik kamerası tarafından görüntülendiler

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’nde faaliyet gösteren oto kiralama şirketini sabah erken saatlerde açan firma ortaklarından İshak Saygın, sokak bölümünü gören güvenlik kamerasının kablolarının kopartılarak çalındığını fark etti.

 

Bilgisayar ekranında söz konusu kameranın aktif olmadığını gördükten sonra çalındığını anlayan Saygın, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından, çalınan kamera ve iş yerindeki diğer güvenlik kameralarınca görüntülenen hırsızlık olayıyla ilgili iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Saygın, yaptığı açıklamada, kayıtlarda iki kişinin göründüğünü belirterek, şunları kaydetti:

 

“Gece yarısı iki kişi çok rahat bir şekilde geliyor, dükkanın önünden geçiyorlar. 10 saniye sonra geri dönüyorlar. Biri elindeki poşetle sokak kamerasını zıplayarak almaya çalışıyor. Başarılı olamayınca elindeki poşetleri arkadaşına vererek tekrar geliyor. Üçüncü zıplamada kablodan kopartarak kamerayı çalıyor. Bu sırada tramvay son seferini yapıyor, çevreden bir kadın geçiyor. İki şüphelinin de çok rahat olduğu görülüyor. Hırsızlık anı, hem çalınan hem de diğer kameralarca saniye saniye görüntülenmiş.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X