Çalhanoğlu gururlu!

Baba ocağı Bayburt’ta tatil yapan Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu, “Milli Takım’da forma giymek gurur verici” dedi.

Çalhanoğlu gururlu!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, zor bir dönem geçirdiğini ancak genç yaşta bunları atlatıp, milli takıma döndüğünü söyledi. A Milli Futbol Takımı kampı öncesinde tatilini geçirmek için babası Hüseyin ve Kalsuher’de forma giyen kardeşi Muhammet ile birlikte baba ocağı Bayburt’a gelen Hakan Çalhanoğlu, milli takımda forma giymenin kendisi için gurur verici olduğunu ifade etti.

ZORU BAŞARACAĞIZ

Milli takımda oynamanın sevincini yaşadığını belirten Hakan, “Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan’a karşı oynayacağız. İnşallah onları yenip, diğer maçlarda da korkmadan hareket ederek, hedefimize ulaşırız. Önemli olan zoru başarmak. İnşallah gruptan çıkıp Avrupa Şampiyonası’nda oynarız. Bunu çok istiyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ümidimiz büyük, inşallah hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

TERİM GENÇLERE ŞANS VERİYOR

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in her zaman gençlere şans verdiğini belirten Hakan, şöyle devam etti: “Zaten herkes Fatih Terim’in iyi hoca olduğunu, herkesle irtibata geçtiğini biliyor, gençlere şans veriyor. Mesela Ozan Tufan’a, başka diğer oyunculara, herkese şans vermeye çalışıyor. Fatih Hoca bizi maçlara en iyi şekilde hazırlıyor. Kampımız da yakında başlayacak. İnşallah şimdiki kampta da bizi iyi hazırlar ve maçları kazanırız.”

BARÇA VE REAL SESLERİ

Transfer söylentileri üzerine görüşlerini açıklayan Hakan, “Barcelona ve Real Madrid’in  bana ilgisi çok önemli. Benimle ilgilenmeleri onur verici, demek ki performansımı beğenmişler. Demek ki ligde çok iyi performans gösterdiğimi görüyorlar. Ama şu an hiç öyle bir düşüncem yoktu. Ben kendimi kulübümde çok iyi hissediyorum.  Bu işlere menajerim bakıyor. İleride ne olur ne olmaz ben de bilmiyorum. Zamana bırakmak lazım” dedi.

MALDİVLER YERİNE BAYBURT’A GİTTİ HALAY ÇEKTİ

Almanya’da yaşayan ve geçmişte amatör seviyede futbol oynayan Hüseyin Çalhanoğlu, Türk Milli Takımlarına iki futbolcu yetiştirdi. Bayern Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu A Milli, Kalsruher’de top koşturan Muhammet Çalhanoğlu U-16’da ay yıldızlı formaya hizmet veriyor. 

Bayburtlu olan Çalhanoğlu ailesi ligler biter bitmez de soluğu Bayburt’ta aldı. Bayburt Özel İdare Spor’un en büyük destekçilerinden “Kurukafalar” taraftar grubunun dernek açılışına katılan Çalhanoğlu ailesi büyük ilgi gördü. 69 sırt numaralı özel formalar hediye edilen Hakan Çalhanoğlu, Muhammet Çalhanoğlu ve baba Hüseyin Çalhanoğlu sıra dışı bir gece yaşadı. Yıldız futbolcu, hemşehrileriyle halay çekti, bar oynadı. Milli futbolcunun, Maldivler’e değil Bayburt’a köylerine giderek tatil yapmayı tercih etmesi memnunlukla karşılandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X