Çalımbay eleştirdi… Maç saati değişti…

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında DG Sivasspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan maçın saati 20.30’dan 19.15’e alındı. BB Erzurum-Trabzonspor maçının saati de değişti.

Çalımbay eleştirdi… Maç saati değişti…

13 Şubat Perşembe günü Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda Sivasspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçının başlama saatinde değişikliğe gidildi. Sivasspor ile Antalyaspor arasında oynanacak kupa maçının başlama saati 20.30’dan 19.15’e alındı. Federasyonun bu kararı Sivassporlu taraftarlar tarafından olumlu yönde yorumlar aldı.

Gün içerisinde Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde ve kupada oynayacakları maçların saatlerinin bölgenin hava koşullarına göre ayarlanmamasından dert yanmış, değişiklik talep etmişti…

Bu arada; daha önce saat 17.30’da başlaması planlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Trabzonspor maçı da 17.00’ye alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X