Çalımlıoğlu ilk bayiliğini açtı

Alanında hızla büyüyen Çalımlıoğlu Gayrimenkul bayilik vermeye başladı.

Çalımlıoğlu ilk bayiliğini açtı

İlk bayisini Merkez Nilüfer İlçesi’nin İrfaniye Mahallesi’nde açan şirket, vereceği diğer bayiliklerle daha çok müşteriye ulaşmayı planlıyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, açılıştaki konuşmasında Bursa’da ve Nilüfer’de nüfusun hızla arttığını, bir çok yeni planlamalar yapıldığını belirtti. Bozbey, ”Eskiden insanlar yatırım yapacağım derken çok dolandırıldılar. Güvenilir yatırım şirketleri, danışmanları yoktu. Şimdilerde is bu işi güvenilir bir şekilde yapanlara, özellikle de Çalımlıoğlu’na teşekkür ederim. İnsanlarımız yatırım yaparken dikkatli olsunlar ve güvenilir şirketlere danışsınlar” dedi.

SIRADAN OLMAYACAĞIZ

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu da, ilk bayiliği verdiklerini ve daha çok bayilik vereceklerini dile getirdi. Çalımlıoğlu, ”Bundan sonra sıradan bir şirket olmayacağız. En iyi isimlerle çalışacağız ve en büyük işleri yapacağız. Bugün ilk bayimizi açtık. En yakın zamanda İstanbul’da, Londra’da ve Almanya’da da bayilikler vereceğiz” diye konuştu. Çalımlıoğlu Gayrimenkul’e isteyen herkes bayilik için başvuru yapabiliyor. Ayrıca, 15-18 Ekim’de İstanbul CNR’da düzenlenecek olan ‘Bayim Olur Musun’ isimli fuarda şirketin stantı olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X