Çalımlıoğlu’dan gövde gösterisi

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, geleceğin yaşam alanları, konut ve iş merkezi projeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıktı.

Çalımlıoğlu’dan gövde gösterisi

Emlak sektöründeki dinamikleri harekete geçirmeyi amaçlayan organizasyonda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, AVM ve iş merkezleri, plazalar, rezidanslar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgeleri, emlak pazarlama kuruluşları, arsa ofisleri, kooperatifler, devremülk şirketleri, ahşap ve çelik prefabrike konut üreticileri, ithalatçıları, toplu konut müteahhitlik hizmeti veren firmalar, finansman ve kredi kuruluşları yer aldı. Fuara Bursa’nın gayrimenkul sektöründe tanınmış markası Çalımlıoğlu Gayrimenkul AŞ de katıldı.

ARAZİ EN GÜVENLİ LİMAN

Tecrübeli ve güvenilir kadrosu ile değerli ziyaretçileri arazi yatırımı hakkında bilgilendiren Çalımlıoğlu 20.000 dönümlük arazi portföyünü de yatırımcıların gözleri önüne serdi. Firmanın Arazi Uzmanı Erkan Koçer, fuarları önemsediklerini ve mümkün olduğunca büyük organizasyonlarda yer almaya özen gösterdiklerini söyledi. 

Bu tür organizasyonların kısa sürede daha fazla kitleyle buluşmalarına vesile olduğunu belirten Koçer, şunları kaydetti: ”İstanbullu yatırımcılar arazi yatırımında Bursalı yatırımcılara göre daha bilinçli. Bu nedenle öncelikle 20.000 dönüm arazi ile kendisine yatırım yapan firmamız büyük ilgi görüyor. Bizler de işin uzmanları olarak yatırımcılarımızı en doğru şekilde yönlendiriyoruz. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Arazi her zaman yatırımda en güvenilir liman olmaya devam edecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X