Çalışmak sizden destek bizden

Kulübün sporcularından maratonda olimpiyat vizesi alan Nilay Esen, Yıldızlar dağ koşusu dünya şampiyonu Bahar Atalay ve 3 bin metrede Avrupa şampiyonu olan Sümeyye Erol’u tebrik eden Bakan Altepe, sporculardan daha büyük başarılar beklediğini ifade etti.

Çalışmak sizden destek bizden

RECAİ UYSAL

Bursa’ya atletizmde önemli başarılar kazandıran Büyükşehir Belediyesporlu atletler yüzleri güldürürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, uluslararası organizasyolarda başarıyla mücadele eden sporcuları ödüllendirdi. BURULAŞ’taki makamında maratonda olimpiyat vizesi alan Nilay Esen, Yıldızlar dağ koşusu dünya şampiyonu Bahar Atalay ve 3 bin metrede Avrupa şampiyonu olan Sümeyye Erol’u kabul eden Başkan Altepe, sporcuları tebrik etti. Şu anda kulübün 2 sporcusunun olimpiyat vizesi aldığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu sayının artacağına da inandığını belirtti.

ÇOK ÇALIŞMALISINIZ

Kulübümüzden de olimpiyatlara giden sporcuların olmasını istiyorduk ve bunun başarıyoruz diyen Başkan Altepe, “Atletizm ve masatenisinde 2 sporcumuz olimpiyatlara katılmaya hak kazandı. Birkaç sporcumuzun daha Rio Olimpiyaları’na katılma hakkı elde edeceğine inanıyorum. Sporun ana branşı atletizm ve bu branşta en iddialı kulüplerden biri de biziz. Ancak, bunun için sizin rakiplerinizden daha fazla çalışmanız gerekiyor. Çalışmak sizden destek bizden” diye konuştu. Başkan Altepe, sporculara 5’er cumhuriyet altını hediye ederken, antrenörlerini de altınla ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BURULAŞ’taki makamında sporcu ve antrenörlerini kabul ederken, toplantıya Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyespor ve Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz ve Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Arslan katıldı.

Uluslararası organizasyonlarda başarıyla mücadele sporculara Başkan Altepe, 5’er cumhuriyet altını hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X