Çalışmaları değerlendirdiler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, İlçe, Şube, Gençlik Merkezi Müdürleri ve antrenörlerle sportif çalışmalar, proje, etkinlikler ve yaz spor okullarını masaya yatırdı.

Çalışmaları değerlendirdiler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sürdürülen sportif faaliyetler, gençlik çalışmaları, projeler ve yaz spor okulları düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Osmangazi Gençlik Merkezi’nde, İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin başkanlığında İlçe, Şube, Gençlik Merkezi Müdürleri ve antrenörlerin katılımıyla düzenlenen toplantıda il merkezi ve ilçelerde sürdürülen çalışmalar, tesis yatırımları ve 12 Haziran’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları programını detaylı bir şekilde değerlendirildi.

GENÇLER SPORLA BULUŞSUN

Gençlerin sporla buluşturulması için yerel yönetimler, taban birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların önemine değinen İl Müdürü Şahin, daha fazla gencin sporla buluşturulması ve gençlik faaliyetlerine alınması için yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Hizmete giren tesislerin yoğun bir şekilde kullanılması ve engellilere yönelik spor çalışmalarının güçlenerek sürdürülmesinin öneminin de vurgulandığı toplantıda gençlik faaliyetlerinin de kurumlarla işbirliği içerisinde güçlendirilerek sürdürülmesinin önemine değindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X