‘Çalışmalarımızı halkla yürütüyoruz’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, halk ve esnafla buluşmaları kapsamında Hüdavendigar ve Dikkaldırım mahallelerini ziyaret etti.

‘Çalışmalarımızı halkla yürütüyoruz’

Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez,  il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Mihraplı Camii Yardım ve Dayanışma Derneği yönetimi ile bir araya gelen Salman, daha sonra Hüdavendigar ve Dikkaldırım esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

“HALKIN GÖRÜŞLERİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Düzenli olarak gerçekleştirdikleri ziyaretlerle halkla bir araya geldiklerini belirten Salman, “Kentin her noktasında her kesimden halkla iç içe olarak taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Bursamız ve ülkemizin geleceği için çalışmalarımızı halkımızla birlikte yürütüyoruz. Halkımızın görüşleri bizim için önemli. Bu manada her fırsatta bu tür ziyaretlerimizle ufkumuzu genişletiyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Bursa, daha güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda elimizden gelen her çabayı gösterecek ve gelecek nesillerimize dünyaya örnek bir ülke bırakacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X