Çalışmayana forma yok

Dünkü taktik idmanda kemik sesleri duyuldu. Hamza Hoca, Dzsudzsak’ı yedek takımda oynatırken, Stoch performansıyla öne çıkan isim oldu.

Çalışmayana forma yok

Bursaspor’da Belek kampı dolu dizgin devam ediyor. Dünü tek çalışmayla geçiren yeşil beyazlıların idmanı deyim yerindeyse kıran kırana geçti. İlk bölümde kondisyon çalışan yeşil beyazlılar, ardından yarı sahada taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. As ağırlıklı kadronun kanatlarını Cuenca ve Emre Taşdemir’den oluşturan Hamza Hoca forvette Necid ve Sercan’ı oynattı.

OKAN KOÇUK FORMDA

Balazs Dzsudzsak’ın yedek takımda olması dikkat çekerken, savunmanın sağında yine Hajime Hosogai görev yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maçta sahada joker olarak görev yapan Miroslav Stoch performansıyla öne çıkan isim oldu. Bekir Yılmaz attığı güzel golle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan övgü alırken, genç kaleci Okan Koçuk da kurtarışlarıyla beğeni topladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X