Cambridge ESOL’de 3 Mart farkı

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumu öğrencileri, 130 farklı ülkede yapılan Cambridge ESOL sınavlarında büyük bir başarıya imza attılar.

Cambridge ESOL’de 3 Mart farkı

Cambridge Türkiye  Sınavlar Koordinatörü Sabahattin Yiğit, okul konferans salonunda yapılan sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada,  sınava katılan 3 Martlı öğrencilerin başarılarının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğuna dikkati çekerek, öğrencilere, öğretmenlere, okul yönetimine ve velilere teşekkür etti.

Okul Müdürü Ayla Okumuş da, başarılarından dolayı öğrencileri kutlarken, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

3 Martlı öğrenciler sınava hazırlıktan 8. sınıfa kadar, Avrupa Birliği dil edinim seviyesi ve standartlarına (CEF) yönelik bir program ve seçilen materyaller ile hazırlanıyor.

ESOL kapsamında uygulanan Cambridge YLE, 7-14 yaş çocukları için özel olarak tasarlanmış dil öğrenimine teşvik eden, sonraki yıllarda İngilizce sınavlarında uyumlarını sağlayan (konuşma, yazma, dinleme ve okuma) performanslarını ölçmeye dayalı Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir sınav. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X