Cami avlusundaki bıçaklı kavganın nedeni belli oldu

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, cami avlusundaki çay bahçesinde meydana gelen ve 1 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın nedeni belli oldu.

Cami avlusundaki bıçaklı kavganın nedeni belli oldu

Bursa’da, Nuri Ö.’nün, cami avlusunda dövülüp, bıçaklanmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince olaya karıştığı belirtilen 6 kişinin kimliği tespit edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyip, tanıkları dinleyen polis, şüphelilerden B.Ç., kardeşi A.Ç. ve arkadaşları O.G.’yi otomobillerinde seyir halindeyken yakaladı. Şüphelilerin, ifadelerinde, Nuri Ö.’nün Mudanya’da yakın arkadaşlarını bıçakladığı için kendisinden hesap sorduklarını söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri, diğer 3 kişiyi yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

Olay

Akşemsettin Camisi’nin avlusundaki çay bahçesine gelen 6 kişi, bahçede oturan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Nuri Ö. (35) ile tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheliler, Nuri Ö’yü darp etmişti. Bu sırada zanlılardan biri Nuri Ö’yü çeşitli yerlerinden bıçaklamıştı. Şüpheliler, yere yığılan Nuri Ö’yü bir süre daha darp ettikten sonra geldikleri otomobillerle olay yerinden kaçmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X