Camilere Büyükşehir eli

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile farklı bir çehreye büründü.

Camilere Büyükşehir eli

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine camilerin çevre düzenlemelerine hız verdi.

Ecdat yadigarı tarihi camileri restorasyonlarla ilk günkü orijinal haline getiren Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde binalar arasına sıkışmış camileri de çevre düzenlemeleriyle yeni yaşama alanlarına dönüştürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda halkın önemli buluşma noktaları olan camilerde çevre düzenlemesi yaptıklarını söyledi.

Bursaray Mimar Sinan istasyonu yanındaki Hicret Camii de yenilendi. Hicret Camii’nde tamamlanan çalışmaların açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, camiye güzel bir meydan kazandırılması yönünde vatandaşlardan talepler olduğunu hatırlattı. Cami avlusunun yeniden düzenlenmesi taleplerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altepe, “Mimar Sinan İstasyonu’nun hemen yanındaki camimiz önemli bir buluşma merkezi. Yaptığımız çalışmalar hem camiye, hem de bu bölgeye değer kattı. Hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X