Camları filmle kaplı olanlara kötü haber!

Son aylardaki terör saldırıyla birlikte teyakkuza geçen emniyet birimleri, camları film kaplı araçları takibe aldı. Yetkililer, kentin giriş ve çıkışlarında bir süredir devam eden denetimlerin sadece asayişle sınırlı kalmadığını, trafik ekiplerinin de cam

Camları filmle kaplı olanlara kötü haber!

OKTAY KAYALAR

Dışarıdan bakıldığında aracın içini görmeyi engelleyen koyu renk camları olan araçlardaki filmlerin söküldüğünü söyleyen emniyet yetkilileri,  ‘Görevlilerimiz dışarıdan baktığında aracın içini görebilmeli. Sürücüyle birlikte araçta kimler var mutlaka bilinmeli. Araç içinde zorla kaçırılan biri olduğunu düşünün. Ne vatandaş, nede polis bunu anlayamaz. Yine ekiplerimiz tarafından durdurulan aracın ön yada arka koltuklarında oturanların hal ve hareketlerini görevlilerimiz görebilmeli. Elinde silah olan bir kişinin bunu yanına yaklaşan görevliye doğrultmayacağını kim bilebilir’ şeklinde konuştu.

Araçlarına görmeye engel teşkil edecek koyulukta film taktıran sürücülere ise 190 lira ceza yazıldığı belirtiliyor. Yasal işlem yapılan sürücülerin verilen süre içinde camdaki filmi söktürmemesi halinde aracın trafikten men edileceğine de vurgu yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X