Çamlıköy Ve Aklar’da 25 Yıl Sonra Yaşanan Asfalt Sevinci

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş ilçesine bağlı Çamlıköy ile Aklar mahallelerinde 25 yıl sonra asfalt çalışması başlattı. İki mahalle arasında bulun…

Çamlıköy Ve Aklar’da 25 Yıl Sonra Yaşanan Asfalt Sevinci

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş ilçesine bağlı Çamlıköy ile Aklar mahallelerinde 25 yıl sonra asfalt çalışması başlattı. İki mahalle arasında bulunan 10 kilometrelik grup asfaltla kaplanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri ilk olarak Çamlıköy- Aklar yolunun bakım onarımı yaparak astarladı ve asfalta hazır hale getirdi. Asfalt ekipleri de hemen ardından yolda sathi asfalt çalışması başlattı. Kaş ilçesi Çamlıköy Mahallesi Muhtarı Candan Yılmaz “Bu yol yaklaşık 25 yıl önce açılmış ve o zamanın şartlarında asfaltlanmıştı. Sonra bir daha asfaltlanmadı. Yolumuz çok kötü durumdaydı. Halkımız çalışmalardan çok memnun. Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, “Asfalt çalışmaları başlamadan önce bölgeye konkasör tesisi kurduk. Asfaltta kullanacağımız mıcır malzemesini üreterek, yolun uygun yerlerine stok yaptık. Bu şekilde yolu çok daha kısa sürede asfaltla buluşturuyoruz. 2015 yılında kırsal yolları için 500 kilometre asfalt hedefi koymuştuk. Hedefe ulaşmaya kararlıyız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X