Çamlıktepe Hacı Ömer Cami yeni yüzüyle hizmette

Nilüfer Belediyesi, Odunluk Mahallesi’nde Muhtar ve Mahalle Komitesi’nin talebi üzerine Odunluk Çamlıktepe Hacı Ömer Camisi’nin çevre düzenlemesini yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Çamlıktepe Hacı Ömer Cami yeni yüzüyle hizmette

Planlı bir şehir oluşturmak için çok sayıda çalışmanın altına imza atan Nilüfer Belediyesi, dini alanların da çevre düzenlemesini yaparak vatandaşların rahatlıkla ibadetlerini yerine getirmesini sağlıyor.

 

Nilüfer Belediyesi, Odunluk Mahalle Muhtarı ve Mahalle Komitesi’nden gelen talep üzerine Odunluk Çamlıktepe Hacı Ömer Camii’nin çevre düzenlemesini ve müştemilatını yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

 

Şadırvan, üstü kapalı oturma alanı, cami çevresi istinat duvarları, ferforje kolluklar, kabinli tuvalet, bahçe sert zemin ve yeşil alan imalatının yanı sıra çay ocağının da yer aldığı çevre düzenlemesinin açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile çok sayıda davetli ve mahalle sakini katıldı.

Bozbey, Nilüferliler’in manevi gereksinimlerini de uzun yıllardır karşıladıklarını söyledi. Bozbey, “Odunluk Mahallemiz’den gelen talep üzerine gerçekleştirdiğimiz, Çamlıktepe Hacı Ömer Camii’nin çevre düzenlemesini tamamladık. Bu düzenlememiz hem cami cemaatimize, hem mahallemize, hem şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Nilüferliler’in her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar hizmetlerinin sürdüğünü söyledi. Bozbey, “Doğumunda ve düğününde yanında olduğumuz Nilüferlilerin ölümünde de yanındayız” diye kaydetti.

Nilüfer Müftülüğü Şube Müdürü İsmail Köse’nin duası eşliğinde yapılan açılış töreninde Odunluk Mahalle Muhtarı İlyas Seyhan da yapılan hizmetin mahalle halkına hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X