Çamoluk mahalle konağına kavuşuyor

İznik’in Çamoluk Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda eski bir kıraathanenin yıkılarak İznik Belediyesi tarafından yapımına başlanan mahalle konağı ve hizmet binasında sona gelinirken açılış için gün sayıyor.

Çamoluk mahalle konağına kavuşuyor

Toplamda  200 metre kare ve Prefabrik Çelik Konstrüksiyon üzerine iki kat olarak yapılan bina kısa sürede bitme aşamasına geldi. Çamoluk mahalle konağı ve hizmet binasında mahalle kıraathanesi, muhtarlık hizmet odaları ve toplantı salonu bulunuyor. 

Çalışmaların sürdüğü mahalle konağında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi olarak 46 mahallede çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

İlçede altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanında sokaklarda parke ve asfalt çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Sargın, “Bayındır Mahallesine Çok Amaçlı Salon, Tacir Mahallemize Çiftçilerimize Tanker Dolum Deposu, Şerefiye Mahallesine Kapalı Zeytin Alım Merkezi, Kaynarca Mahallesine Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Mal Alım Merkezi çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X