Çan Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Çan Karşıyaka Mahallesi Ticaret Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Liseleri’nin bulunduğu alanlarda, imara açılan bölgelerde, Çan Belediyesi tarafından ba…

Çan Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Çan Karşıyaka Mahallesi Ticaret Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Liseleri’nin bulunduğu alanlarda, imara açılan bölgelerde, Çan Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde başlayan altyapı çalışmaları ile yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşemeleri yapılıyor. Zeminin sert ve kayalık olması nedeniyle önce kırıcı iş makineleri ile hazırlanan alana, 400 ve 600 milimetrelik yağmur suyu hattı ve 200 milimetrelikte kanalizasyon hattı döşeniyor. Bu çalışmaların tamamlanmasından sonra ilgili firmanın da doğalgaz çalışmalarını başlatması bekleniyor. Bu çalışmaların tamamlanmasından sonra ise Çan Belediyesi yol çalışmalarını başlatacak. Altyapı çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “Karşıyaka Mahallesi’nin bir bölümünde, yer yer yenileme ve tamirat çalışmalarımızı yakın zamanda tamamladık. Zaten ilçemizin eskiyen ve ihtiyaç duyulan her bir bölgesinde, bu çalışmalarımızın birçoğu sona ermiş durumda ve devam edenler de var. Karşıyaka Mahallesinin üst bölgesinde, Ticaret Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi üzerinden, üst toplayıcı yağmur suyu hattıyla, su akışları toplanıp, kontrol altına alınmış olacak. Ayrıca kanalizasyon hattı ile de buradaki alt yapı çalışması sona erecek. Biz, bu bölgede ve ilçemizin genelinde devam eden, altyapı çalışmalarımızı da bir an önce tamamlamak istiyoruz. Her fırsatta dile getiriyorum, ancak bir kez daha ifade etmem gerekirse, biliyorsunuz biz altyapıyla ilgili çok tarihi bir projeye imza attık, 13.5 milyonluk dev bir yatırım ile Çan’ın köklü bir sorununa çözüm getirmiş olacağız. Biliyoruz, bu çalışmalarımızla halkımız kimi zaman zor anlar yaşasa da, bunlar gelip geçici zahmetler. Biz bu geçici zahmetlerle, ilçenin büyük bir sorunu olan altyapı çalışmalarıyla, kalıcı çözümler üretiyoruz. Onun için halkımızdan biraz daha hoşgörü biraz daha sabır istirham ediyorum ve halkımıza da anlayışları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X