Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Can Bonomo’dan intihar açıklaması: ”Herkese teşekkürler”

Şarkıcı Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo’nun intihar ettiği iddia edilmişti. Ünlü isim, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ablasının sağlık durumu hakkında bilgi verirken zorlu süreçte destek olan herkese teşekkür etti.

Şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo'nun intihar ettiği iddia edilmişti.

Ünlü şarkıcı Can Bonomo‘nun aldığı üzücü haberle sarsıldı. Bonomo’nun ablası Funda Bonomo‘nun çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındığı iddia edilmişti.

Can Bonomo, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ablasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ablası intihar mı etti? Can Bonomo'dan açıklama geldi - 1

“ERKEN MÜDAHALE SAYESİNDE DURUMU STABİL”

Bonomo “Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız” ifadelerini kullandı.

Ablası intihar mı etti? Can Bonomo'dan açıklama geldi - 2

“HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Ünlü isim, sözlerine “Ablam bize mental ve duygusal sağlığın önemini ve asla ihmal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum” diye devam etti.


Avatar Seç KAPAT
Tarkan Tevetoğlu, Almanya'da hayranlarıyla buluştu. Eşinin ailesinin de konserde olduğunu
Sıradaki Haber Tarkan’ın “Canım kaynanam” çıkışı gündem oldu