Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Can Dündar ve Erdem Gül için karar!

Can Dündar ve Erdem Gül’ün yargılandığı davanın bugünkü duruşması tamamlandı. Mahkeme duruşmayı 22 Nisan’a ertelerken Dündar ve Gül’ün tutuksuz yargılanmasına devam edilmesine karar verdi.

Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı davanın bugünkü duruşması tamamlandı.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, casusluk suçundan yargılandığı davada yaklaşık 3 saat ifade verdi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Can Dündar ve Erdem Gül’ün casusluk suçundan yargılandığı davaya ifadelerin alınmasıyla devam ediliyor. 

Sabah saatlerinde iddianamenin özetinin okunulması ve milletvekillerinin katılma taleplerinin değerlendirilmesinin ardından duruşmaya öğlen arası verilmişti. 

Verilen aranın ardından saat 13.30 sıralarında yeniden başlayan davada Can Dündar’ın ifadesinin alınmasına geçildi. Kapalı oturumda gerçekleşen davada Dündar savunmasını yaptı.

Savunmasının ardından duruşma savcısı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Müsteşarlığının avukatları Dündar’a sorularını yöneltti.

Yaklaşık 3 saat süren ifade işleminin ardından duruşmaya yarım saat ara verildi. Verilen aranın ardından duruşmada diğer sanık Erdem Gül’ün ifadesine geçildi.

İfadenin alınmasının ardından mahkeme, Can Dündar ve Erdem Gül’ün yargılandığı davayı 22 Nisan’a ertelendi. Mahkeme ayrıca Dündar ve Gül’ün yurtdışına çıkış yasağının da devamına karar verdi.  


Avatar Seç KAPAT
Adalet Bakanı Akın Gürlek, yargılamaların daha makul sürede tamamlanması ve
Sıradaki Haber Bakan Gürlek duyurdu: 140 yeni mahkeme kuruldu