Can Dündar’a silahlı saldırıda flaş gelişme!

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’a İstanbul Adliyesi önünde silahla ateş açılmasıyla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı.

Can Dündar’a silahlı saldırıda flaş gelişme!

Olayı tüm yönleriyle aydınlatmak için özel bir ekip kuran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma kapsamında 3 kişiyi daha yakaladı.

 

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

Bu arada, soruşturma kapsamında Mali Suçları Araştırma Kurulu’ndan, şüphelilerin banka hesaplarındaki hareketler konusunda bilgi istendiği öğrenildi.

 

Saldırıda kullanılan silahın balistik incelemesinde, başka bir olayda kullanılmadığı tespit edildi.

 

Dündar’a silahlı saldırıyı gerçekleştiren Murat Ş. ile olayla ilgili daha önce gözaltına alınan Türkmenistan uyruklu Ferhad H. (28), Mehmet K. (23), Melik S. (28) ve Adnan S’nin (32) adliyedeki işlemleri ise sürüyor.

 

Şüpheli Ferhad H’nin Murat Ş’nin iş arkadaşı olduğu, mahalleden arkadaşı olan Mehmet K’nin “yaralama, güveni kötüye kullanma, kumar ve uyuşturucu bulundurmak”tan, ihbar üzerine gözaltına alınan Melik S. ile Adnan S’nin de benzer suçlardan emniyette kaydı bulunduğu ifade edildi.

 

Dündar’a 6 Mayıs’ta İstanbul Adliyesi önünde silahla ateş açan Murat Ş. gözaltına alınmış, olayda NTV muhabiri Yağız Şenkal hafif yaralanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X