Can güvenliğiniz için bunu mutlaka yapın

Kurban Bayramı öncesi olduğu gibi sonrasında da binlerce araç yollara çıkacak. Kimi memleketlerinden, kimi de tatil yörelerinden evlerine dönecek olanların can güvenliği için emniyet yetkilileri bazı uyarılar yaptı.

Can güvenliğiniz için bunu mutlaka yapın

Yetkililer, “Ülkemizin gündemini sürekli meşgul eden trafik kazalarında her yıl binlerce insanımız hayatını kaybetmekte, on binlercesi ise yaralanmakta veya sakat kalmaktadır. Bayram sonrası da trafik yoğunluğunda artış olacağı bir gerçek. Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımız can güvenlikleri için mutlaka kemer taksınlar” dedi.

Sürücülerin her türlü kural ihlalinden sakınmaları gerektiğine de dikkat çekilerek, “Gerek hız, gerek takip mesafesi, gerekse kemer kontrolü için ekiplerimiz yollarda olacak. Şerit ihlalleri, kavşaklarda geçiş kuralları ve kırmızı ışık ihlalleri konularında denetimlerimiz olacak” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X