Çanakkale Jandarma Trafik Ekiplerinden Eğitim Seferberliği

Çanakkale İl Merkezindeki ilkokul ve orta okul dereceli okullarda trafik eğitimi verildi. Kara yolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri ka…

Çanakkale Jandarma Trafik Ekiplerinden Eğitim Seferberliği

Çanakkale İl Merkezindeki ilkokul ve orta okul dereceli okullarda trafik eğitimi verildi. Kara yolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Çanakkale Jandarma Trafik Ekipleri eğitim seferberliği başlattı. Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat Dilek tarafından verilen eğitimde öğrencilere trafiğin önemi vurgulanırken, hayatlarının her döneminde kendilerini trafik bilgisiyle yetiştirmelerini istedi. Astsubay Murat Dilek öğrencilere insanların hayatta en çok sevdiği yakınlarını trafik kazalarında kaybettiklerini bu nedenle öneminin büyük olduğunu belirtti. Eğitim sonunda öğrencilere trafik broşürü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından trafik kurallarının yazıldığı cetvel dağıtıldı. Trafik Eğitimi Çanakkale il merkezindeki Güzelyalı ve Saraycık ilkokulları ile Erenköy ve Muharrem Işık orta okullarında yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X