Çanakkale’de gergin gece

Çanakkale’de karşıt görüşlü iki grup arasında dün akşam saatlerinde bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Olayda 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, 9 kişi de gözaltına alındı.

Çanakkale’de gergin gece

Kavga dün akşam 23.00 sularında Barbaros Mahallesi Plaj Caddesi’nde meydana geldi. Sözlü şekilde başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Bıçak ve sopalarla birbirilerine saldıran karşıt görüşlü grubu polis güvenlik çemberine aldı. Diğer grubu sakinleşmeyince polis biber gazıyla müdahale ederek olay yerinden uzaklaştırdı. Plaj Caddesi’nden Sokak arasına kaçan gruptan 9 kişi gözaltına alınırken, 3 kişide hafif şekilde baş ve ayak bölgelerinden yaralandı. 

Yaralı şahıslar polis ve ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Gözaltına alınan 9 kişi ise Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X