Candan coşku

30 Ağustos’ta İstanbul’da düzenlenen ‘Barış ve Sevgi Buluşmaları’ etkinliğinde konser veren Candan Erçetin, sahnede 20’inci sanat yılını da kutladı.

Candan coşku

DAHA FAZLA ACI OLMASIN

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğin ilk gününe damga vuran Candan Erçetin, konserine, ‘Memleketim’ şarkısıyla başladı. Sahnede aynı zamanda 20’nci sanat yılına da kutlayan Erçetin, ‘Bu anlamlı etkinliğin ilk günündeyiz ve aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir arada yaşıyoruz. Bu topraklarda daha fazla acının olmamasını diliyorum’ dedi.

BAYRAKLARLA 10. YIL MARŞI

Hayranlarının cep telefonlarıyla görüntülemek için çaba harcadığı Candan Erçetin, Atatürk’ün severek dinlediği ‘Vardar Ovası’ şarkısını da söyledi. Büyük ilgi gören konserinin finalini Türk bayrakları eşliğinde ’10. Yıl Marşı’nı seslendirerek yapan Candan Erçetin, böylesine özel bir günde kendisini yalnı bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X