Candan’la 4 mevsim

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda keyifli bir konser veren Candan Erçetin, izleyenlere sahneden dört mevsimi yaşattı.

Candan’la 4 mevsim

‘MEMLEKETİM’LE COŞKU

Konserinde ‘4 Mevsim’ konseptini sahnesine taşıyan Candan Erçetin, dört ayrı dekor ve dört ayrı elbiseyle seyircisine görsel şov sundu. Konserde dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Candan Erçetin, ‘Memleketim’ parçasında ise coşkuyu doruğa taşıdı. Sanatçı, ‘Beraber olmaya çok ihtiyacımız olduğunu biliyorum. Bu akşam burada bulunarak beni mutlu ettiniz. İyi ki hep birlikteyiz, hep omuz omuzayız’ diye konuştu.

BİNLERCE KİŞİLİK KORO

Sanatçı coşkulu anlara sahne olan konserde bir ara orkestrasına davul çalarak eşlik etti. Neredeyse tüm şarkıların binlerce kişilik koro eşliğinde söyleyen Candan Erçetin, finalde alkışlar dinmeyince yeniden sahneye çıktı ve ‘Vardar Ovası’yla ‘Evreşe Yolları’nı seslendirip bis yaptı. Yoğun talep üzerine 29 Eylül’de bir konser daha verecek olan sanatçıyı izleyenler arasında sevgilisi Hakan Karahan da vardı.

AYAKTA İZLEDİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ‘Özer’i Hakan Karahan, sevgilisi Candan Erçetin’in konserini kulis girişinde ayakta izledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X