‘Caner beni arabadan atmaya kalktı’

Caner Toygar’dan şiddet gördüğünü söyleyen ve canlı yayında gözyaşlarına boğulan Berke Kentli, “Caner beni arabadan atmaya kalktı” dedi.

‘Caner beni arabadan atmaya kalktı’

Katıldığı yarışma programlarıyla adını duyuran Caner Toygar ile Esra Erol’un izdivaç programında tanışıp evlenen Berke Kentli, Caner Toygar’dan şiddet gördüğünü söyleyerek boşanma kararı almıştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına konuk olan Berke Kentli, Caner Toygar ile ilgili ilk kez konuştu. Berke Kentli, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

“CANER BENİ ARABADAN ATMAYA KALKTI”

Psikolojik ve fiziksel şiddete uğradığını iddia eden Berke şunları söyledi: “Ben çok severek evlendim. Caner bana ilk zamanlarda merhametli ve iyi yüzünü gösterdi. Caner’i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner’den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Caner bana ilk şiddeti arabada gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı.”

DARP RAPORU ALMIŞ

Berke Kentli, şiddet gördüğüne dair darp raporu aldığını da sözlerine ekledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X