Canik’te “Dua Gecesi”

Kadir Gecesi’nde binlerce kişi Canik Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda buluştu. Birlikte teravih namazının kılındığı gecede, dünyaca ünlü hafız…

Canik’te “Dua Gecesi”

Kadir Gecesi’nde binlerce kişi Canik Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda buluştu. Birlikte teravih namazının kılındığı gecede, dünyaca ünlü hafızlar Kur’an-ı Kerim ziyafeti verirken, eller mazlum coğrafyalar için semaya açıldı. Canik Belediyesi vatandaşlara hem manevi iklimine uygun dolu dolu bir gece yaşatmak hem de mazlum coğrafyalarda zulüm altındaki Müslümanlara dua etmek amacıyla Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi’ne özel Dua Gecesi düzenledi. Binlerce kişinin bir araya geldiği ve birlikte iftarın açıldığı gecede, iftar sonrasında birlikte teravih namazı kılındı. Gecede ayrıca Dünyaca ünlü hafızlar Mısırlı Memduh Cude Saad ve İranlı hafız Mehdi Adili Kur’an ziyafeti verdi. Gönüllerin mazlum coğrafyalar için birleştiği gecenin ilerleyen saatlerinde ise dünyanın pek çok yerinde zulüm altında bulunan Müslümanlar için dualar edildi. Sabaha kadar süren etkinlik kapsamında vatandaşlar sahuru da birlikte yaptı. Etkinlik, sabah namazının kılınmasının ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X