‘Canım ne isterse onu yapacağım’

Yönetmenliğini yaptığı ‘Ölümlü Dünya’ filminin galasında sevgilisi Hazal Kaya’yla objektiflerin karşısına geçen Ali Atay, artık yalnızca sevdiği işleri yapacağını söyledi.

‘Canım ne isterse onu yapacağım’

ÇOK ACAYİP BİR FİLM

Leyla ile Mecnun dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ali Atay, bu kez yönetmen koltuğuna oturduğu filmi ‘Ölümlü Dünya’ ile seyirci karşısına çıkıyor. Sevgilisi Hazal Kaya’yla birlikte filmin galasında konuşan Atay, ‘Çok heyecanlıyım, çok acayip bir film olduğunu düşünüyorum. Yönetmen koltuğunda oturmayı sevdim, insanda zevk aldığı anlar genişliyor. Kendi dünyanı kuruyorsun, oyunculuk, yönetmenlik ve müzikten vazgeçmedim. Artık canım ne isterse onu yapacağım’ dedi.

HAZAL’I BEĞENİYORUM

Hazal Kaya ile de birlikte proje yapmayı düşünen Ali Atay, sevgilisine övgüler yağdırdı. Atay, ‘Hazal’ı oyuncu olarak çok beğeniyorum ve destekliyorum, bir projede yer almayı çok isterim. Arada yazdığımız şeyler var, ancak bazen birbirimize göstermiyoruz bile. İleride olursa, rol alırız’ dedi. Uzun bir aradan sonra ilk kez sevgilisiyle yan yana gelen Hazal Kaya ise ‘Biz sosyal insanlar değiliz, gece hayatımız yok. Biz sizden özellikle kaçmıyoruz, siz bizi görmüyorsunuz o kadar’ dedi. 

Herkesin filmi sevilsin

Galaya katılan Ozan Güven’e hafta sonu izlenme rakamında ‘Arif V 216’yı geçen Youtuber Enes Batur’un filmi soruldu. Güven, ‘Tabii ki farklı şeyler denensin ve yapılsın, insanların seçenekleri artsın. Herkes başarılı olsun’ dedi. 

Güzel bir beraberlik yaşıyorum

Galada gözlerin çevrildiği bir başka ünlü isimse Ali Sunal oldu. Nazlı Kurbanzade ile dünya evine girmeye hazırlanan Sunal, konuyla ilgili soruya; ‘Güzel bir birliktelik yaşıyorum, inşallah daha güzel haberlerle karşınızda olurum’ diye cevap verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X