Canım yanıyor!

Yeşil Bursa Başkanı Öztürk, yönetimsel başarının sahaya yansımamasının üzüntüsünü yaşıyor. Ergene Velimeşe maçı öncesinde yeşil beyazlı futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Cem Öztürk, Beyhan Çalışkan ile hedefe ulaşacaklarına inandığını d

Canım yanıyor!

Umut Kutluca

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeşil Bursa kötü gidişe bugün sahasında oynayacağı Ergene Velimeşespor’u yenerek ‘dur’ demeyi hedefliyor. Karşılaşma öncesinde yeşil beyazlı kulübün yönetimi, teknik kadro ve futbolcularla moral yemeğinde bir araya geldi. Başkan Cem Öztürk, teknik adam değiştirmenin hoş olmadığını ancak böyle bir değişime ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Hocamızın arkasındayız. Zaten Beyhan Çalışkan, Bursa’nın bildiği 11 yıl Bursaspor’da oynamış, 5 yıl kaptanlık yapmış bir marka hocamız’ diye konuştu.

İSTEYİNCE YAPIYORLAR

Takımın geleceğinden umutlu olduğunu belirten Öztürk, “Umutlu olmasak bu işe devam etmeyiz ama canım yanıyor. Çünkü 43-44 haftadan beri ben bu takımın başkanlığını yapıyorum. Bir türlü yönetimsel başarıları sahaya yansıtamıyoruz. Tabii bunu da yapacak olan genç oyuncularımız. Türkiye Kupası’nda 2’de 2 yaptılar. Demek ki bu çocuklar başarılı oyuncular’ dedi. Teknik Direktör Beyhan Çalışkan da, “Bu hafta iyi çalıştık ve Ergene Velimeşespor’u yenerek bir çıkış başlatacağımızı düşünüyorum. Ne istediğimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X