Canınız sağolsun

Kadınlar masatesinde bu sezon harikalar yaratan Büyükşehir Belediyespor, sezonu Avrupa ikinciliğiyle kapattı. ETTU Cup’ta finale yükselerek tarihi bir başarı elde eden yeşil beyazlılar, ilk maçta yendiği Fransız ekibine Bursa’da yenilince ikincilikte kald

Canınız sağolsun

RECAİ UYSAL

Voleybol ve güreşte Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşayan Büyükşehir Belediyespor, masatenisinde de zafere yaklaştı ancak, Avrupa ikinciliğiyle yetindi. Bu sezon ligde ikinci olan, Türkiye Kupası’nda ise şampiyonluk sevinci yaşayan Bursa ekibi, ETTU Cup’ta finale çıkarak tarihi bir zafere başarıya imza attı. 

Kupada büyük başarı elde eden, finalin ilk maçında deplasmanda CP LYSSOIS Lille Metropole takımını 3-2 mağlup ederek avantaj elde eden Büyükşehir Belediyespor, Bursa’daki rövanşta istediği sonucu alamadı. Fethiye Spor Kompleksi’nde oynanan maçta rakibine 3-2 mağlup olan Bursa ekibi, set averajıyla ikinci sırada kaldı.

İSTEDİ AMA OLMADI

Nefes kesen maçın ilk mücadelesinde Melek Hu, Bernadette Szocs’u 11-3, 16-14 ve 11-9’luk setlerle 3-0 mağlup ederken, Polina Mikhailova, Xiaoxin Yang’a 11-8, 11-8 ve 11-9’luk setlerle mağlup oldu. Üçüncü mücadelede Sibel Remzi, Agnes Le Lannic’i 11-5, 11-5 ve 11-9’luk setlerle mağlup etmeyi başarırken Melek Hu, Xiaoxin Yang’a 8-11, 11-7, 6-11 ve 10-12’lik setlerle mağlup olunca durum 2-2’ye geldi. Şampiyonu belirleyen son mücadelede Polina Mikhailova Bernadette Szocs’a 11-9’luk 3 setle mağlup oldu ve Bursa ekibi, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından set averajıyla rakibinin gerisinde kalan Büyükşehir Belediyespor ETTU Cup’ta ikinci olurken, şampiyonluk Fransız ekibine gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X