Cankurtaran ekipleri iş başında

Karacabey’e bağlı yazlık tatil bölgesi Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu sahillerinde hafta sonu meydana gelen boğulma olaylarında acil müdahalede bulunan cankurtaran ekipleri sayesinde üzücü bir olay yaşanmadı.

Cankurtaran ekipleri iş başında

AYHAN FİDAN

Yaz sezonu açıldığından bu yana toplam 18 boğulma olayına müdahale eden cankurtaran ekipleri özellikle hafta sonları her an müdahaleye hazır durumda bekliyor. Yeniköy sahillerinde 4, Malkara sahillerinde 2 ve Kurşunlu sahillerinde 2 olmak üzere toplam 8 kişiden oluşan ekipler ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan, kurulan ekip sayesinde şimdiye kadar birçok boğulma olayını engellendiğini belirtti. Başkan Özkan, ‘Bu görevli arkadaşlar haftanın 7 günü sürekli teyakkuzda bekliyorlar. Umarım bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada üzücü bir olay yaşamadan yaz sezonumuzu kapatırız. Ayrıca vatandaşlarımız fırtınalı günlerde denize girilmemesi konusunda yapılan uyarıları dikkate almalıdır’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X