‘Canlı bomba’ şüphelisi: Şeyh Abdurrahman Alagöz

Suruç’ta 32 kişinin ölümüne neden olan canlı bombanın, Adıyaman nüfusuna kayıtlı Şeyh Abdurrahman Alagöz (20) olduğu iddia ediliyor.

‘Canlı bomba’ şüphelisi: Şeyh Abdurrahman Alagöz

Polise ifade veren anne Semüre Alagöz, gazeteciler de canlı bombanın sosyal medyada paylaşılan kimlik bilgilerini doğruladı.

Oğulları Abdurrahman ve Yunus’un 6 ay önce yurtdışına gittiğini ve ne iş yaptıklarını söylemediğini belirten anne Alagöz, şöyle konuştu: “Oğlum Abdurrahman, Adıyaman’da boyacılık yapıyordu. Abisi Yunus ile birlikte çalışıyordu ve evi ikisi geçindiriyordu. Yurtdışına ilk önce Abdurrahman gitti. Sonra abisi Yunus… Sadece iyi olduklarını, merak etmememizi söylediler. Abdurrahman’la en son ramazandan önce görüştük. Neredeler bilmiyorum. IŞİD’e katılıp katılmadığı veya Cihat için Suriye gidip gitmediklerini de bilmiyorum. Benim çocuklarım çok iyi insanlardır. Komşularıma sorun, kimseye zarar vermez benim çocuklarım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X