‘Canlı bomba’nın cesedi hala Adli Tıp’ta

‘Canlı bomba’nın kimliğinin belli olmasına rağmen parçalanan cesedi almak için aileden henüz ortaya çıkan yok.

‘Canlı bomba’nın cesedi hala Adli Tıp’ta

OKTAY KAYALAR

Ulucami’nin Batı kapısı yakınlarında meydana gelen ve 13 kişinin yaralandığı bombalı saldırının üzerinden tam bir hafta geçti. Kendini havaya uçaran teröristin kol ve bacakları kopan cesedi hala Adli Tıp Kurumu Morgu’nda bekletiliyor.

BABASI ‘ALIRIM’ DEMİŞTİ 

Canlı bombanın kimliği belli olduktan sonra Iğdır’ın Ermenistan’a açılan Alican Sınır kapısına yakın Orta Alican Köyü’nde yaşayan babası Salih Çali, ‘Kızım kendine yazık etti. Devlet verirse cenazesini alırım. Sonuçta evladım, benim bir parçam’ demişti.

 

Ancak, Eser Çali’nin yakınlarından bu güne kadar kimse parçalanmış cesedi almak için Adli Tıp’a başvurmadı. 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nin 3. sınıfından ayrılıp PKK’ya katılan 24 yaşındaki Eser Çali’nin cesedi, 5 gün daha Adli Tıp’ta bekletilecek. Bu süre içinde de gelen kimnse olmazsa teröristin cesedi kimsesizler Mezarlığı’nda defnedilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X