Cansu Dere’den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap!

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Cansu Dere, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı.

Cansu Dere’den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap!

Yeni dizinin müjdesini veren Cansu Dere “Önümüzdeki sene ekrana dönüyorum.

Projelerden daha çok senaryoyla ilgileniyorum. Bana bir senaryo geliyor, işin kişisel platform mu yoksa kanal mı olacağına ben karar vermiyorum.

Bu yüzden ekranda ya da internette olmak benim için fark etmiyor. Hepsi olur. Önemli olan hikaye…” dedi.

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap! - Sayfa 2

‘YORUM YOK’

Oyuncu eski rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt’un Türk kadını hakkındaki tepki çeken açıklaması hatırlatılınca ise şunları söyledi.

“Ben o dönem bile kendisiyle konuşmuyordum. O yüzden yorum yapmayayım”

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap! - Sayfa 3

Mehmet Akif Alakurt’un tepki çeken açıklaması ise şöyleydi:

“Çıkarlarını elde edene kadar mükemmeli oynayan, her fikrini onaylayan ve hep ‘Ben de öyle düşünüyorum’ diyen, zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin. Ciğerlerini bilirim.”

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap! - Sayfa 4

Bu sözler haliyle büyük tepki çekmişti. Kanal D’deki ‘Yüzleşme’de ‘Songül’ü canlandıran Zeynep Eronat da 2006-2008’de ‘Sıla’da birlikte oynadığı Mehmet Akif Alakurt’u geçen hafta topa tutmuştu.

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap! - Sayfa 5

Zeynep Eronat şöyle konuşmuştu:

“Zamanında bizim dizide rol alırken de kendisini kadınlardan üstün görüyordu. Egosu tavan yapmıştı

Kostümcü kızcağızı gömleği ütülü değil ve ayakkabısı tozlu diye darbetmişti. Onun yüzünden ekip değişmişti. Kadınlardan gördüğü ilgiyi ve şöhreti kaldıramadı.

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap! - Sayfa 7

Bana karşı bir kez bir şey yapmaya kalktı, ağzının payını aldı. Boş başaklar dik, içi dolu başaklar eğik durur. Ben Mehmet Akif’i boş başağa benzetiyorum.”

‘Sıla’ ve ‘Adanalı’ gibi çok izlenen dizilerin başrol oyuncusu olan Mehmet Akif Alakurt, Fatih Sultan Mehmet’i canlandırdığı ‘Fatih’ dizisinin ekran ömrü kısa sürünce morali bozulmuş, sette olay çıkardığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap! - Sayfa 9

Son dizisi ‘Emanet’ de beklenen reyting başarısını gösteremeyen oyuncu, 2015’te oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Bir süre Brezilya’da kaldığı konuşulan Mehmet Akif Alakurt’un daha sonra bir çiftlik evine yerleşip burada köpekleriyle yaşamaya başladığı iddia edildi. Doğanın içinde sakin bir hayat yaşayan Mehmet Akif Alakurt, son yıllarda sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başladı.

Mehmet Akif Alakurt son dönemde ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şoke etmeye başladı. Önceki yıl Twitter profiline “İş sormayın bana… Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için” yazan Mehmet Akif Alakurt, geçen aylarda başrolünü Oktay Kaynarca’yla paylaştığı ‘Adanalı’ dizisiyle ilgili duyuru yaptı ve “Adanalı fanlarına duyuru!.. Sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir” yazmıştı

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt sorusuna şaşırtan cevap! - Sayfa 10

Mehmet Akif Alakurt’un sosyal medyadan peş peşe yaptığı paylaşımlar ise ağızları açık bırakmıştı. Balık tuttuğu fotoğrafının altına küfürlü bir mesaj yazan Mehmet Akif Alakurt, takipçileriyle yaptığı dm yazışmalarını da ifşa etmişti.

Bunlarla yetinmeyen Mehmet Akif Alakurt, ‘Adanalı’ dizisinde canlandırdığı ‘Maraz Ali’ rolüyle ilgili olumlu yorumlar yazan gençlere kızdı ve profiline “Bunlar daha uyanamadı. Maraş Ali’nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri” yazmıştı.

Gelen eleştiri içeren yorumlara “Türkiye’de aktör olmak böyle bir şey. bir sürü cahille uğraşmak demek” cevabını veren Mehmet Akif Alakurt, son olarak İzmir’den yazan bir takipçisine “Bunlar da herkesi kendileri gibi bilen izmir’in cahil kızları” karşılığını vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X