Cansu imzayı attı

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları sürüyor.

Cansu imzayı attı

RECAİ UYSAL

Geçtiğimiz sezonda CEV Challenge Kupası’nı kaldıran ve Sultanlar Ligi’ni de 5. sırada tamamlayarak yeniden Avrupa kupalarında boy gösterme hakkı kazanan Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce, dış transferde daha önce Fenerbahçe’den Ergül Avcı ve Nilay Özdemir ile sözleşme imzalayan, iç transferde de Fatma Yıldırım’la yeniden anlaşan Bursa ekibi, prensip anlaşmasına vardığı Cansu Aydınoğulları ile yeniden sözleşme imzaladı.

HEDEF ÜST SIRALAR

2015-2016 sezonunda yeşil beyazlı formayı giyen başarılı pasör Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle kendisini tekrar Bursa ekibine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Genç pasörle yeniden anlaşmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Cansu geçen sezon daha fazla forma giyebileceği bir kulüp tercih etti, biz de onu oradaki kulübünde gözlemledik, gelişimini sürdürdü. Bu sezon da kadromuzda olması için kendisine teklifte bulunduk. Bu yıl da bulunduğumuz yerden daha üst basamaklarda yer almak için oluşturacağımız kadroyla var gücümüzle çalışacağız’ dedi.

BRANDT’LA YOLLAR AYRILDI

Yeniden Bursa ekibine gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden başarılı oyuncu Cansu Aydınoğulları ise “Bursa’yı bana sevdiren kulüpte tekrar forma giyecek olmak mutluluk verici. Bu sezon da yeşil beyazlı formayla başarılar elde etmek istiyorum” dedi. Bu arada geçtiğimiz sezon takımın başında yer alan ve sözleşmesi uzatılan Başantrenör Jan de Brand’ın Fenerbahçe’den gelen teklife olumlu cevap vermesi nedeniyle Belçikalı çalıştırıcı ile yollar ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X