Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Cansu Taşkın meydan okudu: Normalde bu kadar yiyemem ama…

Geçen gün düzenlenen midye yeme yarışmasına katılan manken Cansu Taşkın, Yediren Adam lakaplı kokoreç ve midye ustasının elinden 78 adet midye yedi.

Geçen gün düzenlenen midye yeme yarışmasına katılan manken Cansu Taşkın,

Paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren manken Cansu Taşkın, midye yiyerek meslektaşlarına meydan okudu.78 tane midye yemesine rağmen zayıf olduğunu söyleyen Taşkın, “Mankenler benim rekorumu asla kıramazlar” dedi.

Manken arkadaşlarına büyük bir taş atan Cansu Taşkın, yeni dönemde büyük defilenin baş mankeni olduğunu ve yemeklerle arasının çok iyi olduğunu da dile getirdi.

“REKORUMU AŞTIM”

Midyeleri büyük bir iştahla yiyen Taşkın, “normal de bu kadar midyeyi asla yiyemem fakat bu sefer rekorumu aştım” dedi.

cansu taskin meslektaslarina meydan okudu 11853048 5652 o

“DİĞER MANKENLER BENİM REKORUMU ASLA KIRAMAZ”

Öte yandan Taşkın, “Ben her istediğimi yiyorum. Az öncede 78 tane midye yedim ama yinede sıfır bedenim. Diğer mankenler benim bu rekorumu asla kıramazlar, her zaman rejim ve sporla formda kalmaya çalışıyorlar ve gördünüz üzere benim öyle dertlerim yok” diyerek meslektaşlarını kızdıracak iddialı cümleler kurdu.

cansu taskin meslektaslarina meydan okudu 11853048 4033 m