Çaresiz kaldım

İnegölspor Teknik Direktörü Güngör, ‘İlk 10 dakikada 3-0 olacak maçı 1-0 kaybediyorsun. Buna bir çözüm üretemedik. Devre arasında elbette gerekenler yapılacak’ dedi.

Çaresiz kaldım

Sadullah Organ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahasına Sivas Belediyespor’a da yenilen İnegölspor’da yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı 3. tur maçı öncesinde moraller bozuldu. Kötü bir mağlubiyet aldıklarını belirten Teknik Direktör Taşkın Güngör, ‘Söyleyecek pek bir şey bulamıyorum. 20 yıldır antrenörlük yapıyorum bu kadar çaresiz kaldığımı hatırlamıyorum. İlk 10 dakikada 3-0 olacak maçı 1-0 kaybediyorsun. Buna bir çözüm üretemedik. Devre arasında elbette gerekenler yapılacak. Gidişatta bir eksiklik gözüküyorsa doğal olarak bizde o eksikliği tamamlayacağız’ dedi.

Futbolcularda stresli

Futbolcularının stres yaşadığını ifade eden Güngör, ‘Futbolcular da stres yaşıyor bu olayları yaşayanlar kendileri ama bu kadar deneyimli bir kadronun tecrübenin bunları aşması lazım. Kimseyi küçük görmek istemiyorum ama rakiplere burada piyango vuruyor. Oyuna bakıyorsun sonuca bakıyorsun çok farklı bir tablo var ortada. Buca maçı Gümüşhane maçı bu maç pozisyonlara bakıyorsun 14-15 tane pozisyon var ama sonuca bakıyorsun 1 tane gol yok gel de bir analiz yap çare üret. İnşallah bunları aşacağız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X