Çareyi otoparkı hastaneye çevirmekte buldular!

ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Reno şehrinde vaka sayıları artınca yetkililer çareyi otopark olarak kullanılan bir binayı hastaneye çevirmekte buldular.

Çareyi otoparkı hastaneye çevirmekte buldular!

ABD’nin “CBS News” kanalının Pazartesi günü aktardığına göre, son üç hafta içinde, uzun süreli bakıma ihtiyaç duymayanlar için oluşturulan otopark hastanede 265 hasta tedavi edildi.

Hastanenin yetkilisi Tony Slonim “Salgın ile mücadele eden sağlık çalışanları hayal edemeyecekleri şeyler görüyorlar” dedi. Babasını koronavirüs ile olan mücadelede kaybettiğini söyleyen Slonim, “Salgınla mücadelenin bireysel çaba gerektirdiğini düşünüyorum”. dedi.

Eyalet verilerine göre, salgın Nevada’da Mart ayından bu yana 2.300’den fazla can aldı. Resmi rakamlara göre koronavirüs sebebiyle hastaneye yatış sayısı da geçen ay yüzde 260’tan fazla arttı.

Otopark hastanenin müdürü Janet Baum, yerel medyaya yaptığı açıklamada “En çılgın kabuslarımda bile bu kadar insanı öldürecek bir şey göreceğimizi düşünmemiştim.” şeklinde duygularını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X