Çark ettiler!

İlk olarak Tom de Sutter’i Lokeren’e götürmek için 250 bin Euro isteyen Belçikalı futbolcunun menajeri şimdi de bedelsiz olarak bu işi halletmek istiyor.

Çark ettiler!

Bursaspor’da Tom de Sutter konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de gol atma beceresi gösteremeyen Belçikalı futbolcunun menajeriyle görüşmeler sürüyor. İlk etapta Sutter’i Lokeren kulübüne götürmek için yeşil beyazlı yönetimden 250 bin Euro talep eden menajer şimdi ise bu işi bedelsiz olarak halletmek istiyor.

BEDELİ 400 BİN EURO

Tecrübeli forveti bonservis almadan göndermek istemeyen Bursaspor yönetiminin ise 400 bin Euro’luk bir ücret talep ettiği belirtildi. Tom de Sutter’e geçen sezondan olan bütün alacaklarını ödeyen Bursaspor yönetimi bu konunun 1-2 hafta içersinde sonuçlanmasını beklerken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da Sutter’i yeni sezon kadrosunda düşünmediği belirtmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X