Çarpışma dizisinin tutmadığı iddialarına son noktayı koydu! ‘Plan buydu!’

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Spor Toto Süper Lig’de yılın en iyilerine ödüllerinin verildiği “Futbolun Süperleri” ödül törenine katıldı.

Çarpışma dizisinin tutmadığı iddialarına son noktayı koydu! ‘Plan buydu!’

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen gecede magazincilerin sorularını da yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma dizisiyle ilgili bilgiler verdi.

Aslında dizinin bir sezon olarak başından planlandığını ve bu plana uyduklarını, sezon finali değil, final yapacaklarını belirten Tatlıtuğ, sanıldığı gibi reytinglerin çok yüksek olmaması nedeniyle final yapacağı iddialarına da yanıt vermiş oldu.
 

Ünlü oyuncu “4 bölüm kaldı. Sezon finali değil. Diziyi zaten bir bir sezonluk hesaplamıştık. Butik iş yapmayı düşünüyorduk ne olursa olsun. Yine verilen kararın arkasında durduk. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

Yaz döneminde bir film projesi olup olmadığı ile ilgili soruya da “Şu anda yok ama yeni sezonun başlangıcı döneminde yeni gelişmeler olacak. Onun sıralamasını belirlememiz gerekiyor. Ama bir şeyler var. Yakın vadede yok ama orta vadede var” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X