Çarşı esnafı ‘Alışveriş Günleri’nde süre uzasın istiyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, esnaftan Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri etkinliğinin eylül sonuna kadar uzatılması konusunda talep geldiğini söyledi.

Çarşı esnafı ‘Alışveriş Günleri’nde süre uzasın istiyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Oda’nın önceki akşam gerçekleştirilen temmuz ayı olağan meclis toplantısındaki konuşmasında projelerde sürdürülebilirliğin çok önemli bir başarı kaynağı olduğunu belirtti. 

Sürdürülebilir olmayan hiçbir projeye başlamadıklarını ifade eden Burkay, ”Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri şenliğimiz tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah ağustos sonuna kadar 30 milyon liraya ulaşacağız. Yalnız bunun eylül sonuna kadar uzatılmasıyla alakalı hem çarşı esnafımızdan hem de konsey başkanlarımızdan talep geldi. Bunu hızlı bir şekilde yoluna koyalım istiyoruz” dedi. Önümüzdeki hafta BTSO BİZ Kart Projesi’nin de lansmanını yapacaklarını vurgulayan Burkay, söz konusu proje üzerinde 3 yıldır çalıştıklarını kaydetti. 

AĞUSTOSTA TEMEL ATILACAK

Ağustos ayında birçok projede resmi temel atmaların yapılacağını dile getiren Burkay, şöyle devam etti: 

”Bunlardan bir tanesi TEKNOSAB. Tarihinde en hızlı gelişen proje. Başka OSB’lere baktığınız zaman bunlar 15-20 yılda tamamlanıyor. Biz 1,5 yıl gibi kısa bir sürede TEKNOSAB’ın tüm kamulaştırmasını bitirdik ve temel attık. Fiili inşaatlar başladı, resmi temel atmasını gerçekleştireceğiz. Ardından ise Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi (GOHEM) ile Uludağ Kirazlıyayla Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin de inşaatına en kısa sürede start vereceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X