Çarşı esnafına moral ziyareti

Bursa protokolü, Ulucami’nin batı girişinde meydana gelen terör saldırısının ardından bölgedeki çarşı esnafını ziyaret ederek, moral verdi.

Çarşı esnafına moral ziyareti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde bir araya gelen kent protokolü, ‘geçmiş olsun’ dileklerini ilettiği esnafla sohbet etti. Heyette Vali Münir Karaloğlu’nun yanı sıra, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da yer aldı.

Vali Karaloğlu, terör olayında tek tesellinin herhangi bir can kaybının yaşanmaması olduğunu belirterek, “Saldırıdan sonra Bursa halkının ve esnafının kenetlenmesi, birlik ve beraberlik göstermesi ve teröre karşı direnci takdire şayandır” dedi.

Karaloğlu, esnafın terör saldırısından kaynaklanan bütün zararının devlet tarafından karşılanacağını hatırlattı. BTSO Başkanı İbrahim Burkay da, ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nin tüm hızıyla sürdüğü bölgede ticaretin aksamadan devam ettiğinin altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X