Çarşı’nın nabzını tuttular

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Türkiye’nin erken seçime doğru ilerlediği bu süreçte çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çarşı’nın nabzını tuttular

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyaretlerde AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ile birlikte İlçe Başkan Vekili Ufuk Cömez, İlçe Yöneticileri ve İlçe Gençlik Kolları üyelerinden oluşan bir heyet çeşitli temaslarda bulundu. 

SORUNLARI KONUŞTULAR

İlk olarak tarihi Kapalı Alt Çarşı’da esnafın görüşlerini dinleyen heyet, vatandaşın sıkıntılarına yönelik çözüm yolları aradı. Esnaf ziyaretlerinin ardından Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği yönetimiyle bir araya gelen AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Milletvekili İsmet Su, burada tarihi çarşı bölgesine değer katmak ve bölgenin ticaret hacmini genişletmek adına yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

Gün boyunca devam eden ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ufuk Cömez, bu ziyaretler vesilesiyle her zaman olduğu gibi seçmenin sorunlarını ve önerilerini dinlediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X