Casa Golfo haziranda hazır

Bodrum Gümüşlük’ün, Ege Denizi’ne hakim en özel lokasyonlarından biri olan Koyunbaba’da, mavi ve yeşilin kusursuz bütünlüğünün tam merkezinde hayat bulan Casa Golfo, haziran ayında konuklarıyla buluşacak.

Casa Golfo haziranda hazır

8 bin 700 metrekare alan üzerinde 19 özel villadan oluşan konsept bir proje olan Casa Golfo’nun kaliteli bir yaşam vadettiğini belirten Tanyapı Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Yapıcı, ”Beklentileri yükselterek 365 gün Ege tadında harikulade bir yaşamı müjdeliyoruz. 4+1 ve 5+2 villa seçenekleriyle 27 villa 3 katlı, 12 villa ise 2 katlı inşa edildi. Gün ışığının daha verimli kullanılabilmesi için salon ve oturma odalarının doğu cephesi yarım açılı konumlandırıldı. Yatak odaları ise  batı cephesinde yine yarım açılı olarak tasarlandı” dedi. 

 

Casa Golfo’nun yaşamdan zevk almayı kendisine motto edinenler için tasarlandığını vurgulayan Yapıcı, şöyle devam etti: 

 

”Dolayısıyla her detayında konfor sunmasına özen gösterdik. Gümüşlük gibi doğanın cömert davrandığı topraklara yakışır, her detayıyla eksiksiz bir proje çıkarttığımızı düşünüyoruz. Çocuk oyun alanları, güvenlik, her villaya özel yüzme havuzu, açık otopark, kameralı güvenlik ve yürüyüş parkuru gibi ortak kullanım alanları ile de dikkat çeken Casa Golfo haziran ayında konuklarıyla buluşacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X