ÇASGEM bilgilendirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ‘Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi’ kapsamında 7’nci toplantısını dün Bursa’da gerçekleştirdi.

ÇASGEM bilgilendirdi

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

BTSO Hizmet Binası’ndaki toplantıda iş güvenliği uzmanları ve personel müdürlerine ÇASGEM’in eğitimleri konusunda bilgi verildi. ÇASGEM Eğitim Uzmanı Onur Erdoğan, yaptığı sunumda ÇASGEM’in çalışma hayatının içindeki sorunları tespit ve analiz ettiğini ardından da söz konusu sorunların çözümü için bir eğitim programı hazırladığını söyledi. Kurumun devlet, işveren ve çalışan olmak üzere 3 yapı çerçevesinde çalışmalarını yürüttüğüne işaret eden Erdoğan, ana merkezlerinin Ankara-Pursaklar’da olduğunu kaydetti.

İKİ DALDA EĞİTİM

Bilgilendirme programları yaptıklarını ifade eden Erdoğan, ”Bireysel ve kurumsal olarak 2 dalda eğitim veriyoruz. Başlıkları genelde birbiriyle örtüşüyor. Ayrıca çok sık olmamakla beraber uluslararası eğitim veriyoruz. Özel eğitimler, hizmet içi eğitim ve sosyal sorumluluk eğitimleri de oluyor. Söz konusu eğitimler ücretli yapılıyor, ancak bazı durumlarda ücretsiz olarak da eğitim gerçekleştiriyoruz” dedi. Kurumdan eğitim almak isteyenlerin web sitesi üzerinden ya da telefonla arayarak talepte bulunabileceğini dile getiren Erdoğan, ÇASGEM’in hedefinin güvenli ve huzurlu bir çalışma hayatı sağlamak olduğuna vurgu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X