CAS’tan sevindiren haber!

1 yıl Avrupa’dan men cezası alan Bursaspor’un yaptığı itiraz kısmen kabul edilirken, 2015-2016 sezonunda Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanması halinde önünde engel kalmadı.

CAS’tan sevindiren haber!

UEFA tarafından 1 yıl Avrupa Kupalarında men edilen Bursaspor’a CAS’tan beklediği karar geldi. CAS, Bursaspor’un yaptığı itirazı kısmen kabul etti ve UEFA kararı düzeltildi. CAS’ta alınan karara göre Bursaspor’un önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanması halinde önünde engel kalmadı.

Spor Hukuku Uzmanı Nihat Güman CAS kararı üzerine twitter sayfası üzerinden açıklamalarda bulunurken, Bursaspor’un CAS’a itiraz başvurusunun olumlu sonuçlandığı ifade etti. Yeşil beyazlıların CAS’a itirazda bulunmaması halinde cezasının 2018-2019 sezonuna kadar sürebileceğini ifade eden Güman, cezanın 2015-2016 sezonunda her halükarda infaz edileceğini söyledi.

HER ŞEYİ SIFIRLIYORUZ

Günman, Başkan Recep Bölükbaşı’nın CAS’ta 1,5 saati aşkın yaptığı konuşmanın kararı olumlu yönde etkilediğini ifade ederken, karar içeriğinde gerekçe bölümünde yer alan açıklamaların Bursaspor açısından önemli olduğunu ve kulübün haklarının sonuna kadar korunduğunu belirtti. Bu arada Başkan Recep Bölükbaşı da karardan dolayı mutlu olduğunu söylerken, “Bu bizim yönetimiminizin büyük başarısı. Artık bu sezonla birlikte herşeyi sıfırlayarak başlıyoruz. Yeni stadyum, büyük hedefler, çok farklı bir dönem geçireceğiz. CAS’ın verdiği bu karar tüm camiamıza moral motivasyon olacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X