“Çatacık Ormanları Doğa Yürüyüşü” Etkinliği

Türkiye Ormancılar Derneği Eskişehir Temsilciliği tarafından organize edilen, Kanserle Yaşam Derneği üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen “Çatacık…

“Çatacık Ormanları Doğa Yürüyüşü” Etkinliği

Türkiye Ormancılar Derneği Eskişehir Temsilciliği tarafından organize edilen, Kanserle Yaşam Derneği üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen “Çatacık Ormanları Doğa Yürüyüşü” etkinliği yapıldı. Etkinliğe katılan Kanserle Yaşam Derneği Başkanı İnci Ulucan ve üyeleri, etkinliğin kendileri açısından çok anlamlı ve değerli olduğunu, etkinlik sayesinde doğa ve ormanla buluştuklarını, doğadaki uyanış ve canlanmanın, yeşilin, kuş ve su seslerinin kendilerini çok etkilediğini, moral bulduklarını, Türkiye Ormancılar Derneği’nin varlığından haberdar oldukları için mutlu olduklarını belirterek, çok teşekkür etti. Türkiye Ormancılar Derneği Eskişehir Temsilcisi İlkay Yıldırım ise, bu tip etkinlik ve faaliyetlerin artarak devam edeceğini, tüm Eskişehir halkına ve doğaseverlere duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X