Çatak kardeşler Bursa’nın gururu oldu

İstanbul’da yapılan minikler, küçükler, gençler ‘Türkiye Spor Tırmanış’ yarışmasında madalya kazanan Begüm Zeynep Çatak ve Mustafa Onur Çatak kardeşler, Bursa’nın gururu oldu.

Çatak kardeşler Bursa’nın gururu oldu

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 18-19 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlediği yarışmaya katılan Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü ve Zirve Dağcılık Kulübü sporcuları Bursa’ya madalya ile döndü. Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcusu Begüm Zeynep Çatak, 10 yaşında minikler kategorisinde yarıştığı turnuvayi birinci bitirerek altın madalyanın sahibi oldu. Begüm’ün ağabeyi Mustafa Onur Çatak ise gençlerde üçüncülük elde etti. Zirve Dağcılık sporcusu Cihan Akıncı ise ikinci olduğu spor tırmanış yarışmalarında gümüş madalyanın sahibi oldu.

Spor tırmanışı Milli Sporcuları Recep Gür ve Ayşe Narmanlı’nın sınırlı imkanlar ile Nilüfer ilçesinde açtıkları spor salonunda yetişen gençler, imkan verilirse daha iyi yerlerde olacaklarını da belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X