Çatılardaki Hasarlar Hala Giderilmedi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde kış aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu caddeleri birbirine bağlayan merdivenlerin üzerindeki çatılarda oluşan hasarların henüz giderilmemiş olması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Çatılardaki Hasarlar Hala Giderilmedi

İlçe merkezinde kış aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu Cumhuriyet Meydanından Çimenlik Caddesine inen ve uzun basamakların bulunduğu merdivenlerin çatısının tamamı ile Güner Önce Caddesinden Çimenlik Caddesine inen merdivenlerin üzerindeki çatının büyük bir bölümünde oluşan hasarın henüz giderilmemiş olması halkın tepkisini çekiyor. Vatandaşlar, kış aylarının yaklaşmakta olduğuna dikkat çekerek,” Caddeleri birbirine bağlayan merdiven üstündeki çatıların yapımı için belediye tarafından 10 aydan beri hiçbir çalışma yapılmadı. Çatılarda oluşan hasarlar yüzünden aydınlatma lambalarının da devre dışı kalması neticesinde gece karanlığında merdivenlerden inip çıkmakta zorlanıyoruz. Ayrıca hasarlı çatılar görüntü kirliliği oluşturuyor. Kış aylarında kar yağdığında hasarlı çatılardan giren karın merdiven basamaklarına yığılması sonucu bizlerin yürümesini daha da zorlaştıracaktır” dediler. (MA-EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X