‘Çatışmadan uzak bir yönetim sağlayacağız’

AK Parti Bursa milletvekili aday listesinin 1. sırasında yer alan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bursa’nın ortak aklı ile siyasi çatışmalardan uzak bir yönetim sağlayacağız” dedi.

‘Çatışmadan uzak bir yönetim sağlayacağız’

25. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Bursa’dan 1. sıra milletvekili adayı olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ilk mesajını Olay Medya’ya verdi. Olay TV Ankara Temsilcisi Mehmet Çatakçı’nın sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, AK Parti’de adayların belirlenmesi sürecinde yaşandığı iddia edilen siyasi çatışma söylentileri ile ilgili şunları söyledi:

“İnsanın olduğu yerde elbette ki zaman zaman farklı düşünceler ve itirazlar olacaktır. Ama bu itirazlar Bursa’ya, Bursalılara ya da sorumlu olduğumuz kitleye bedel ödetecek duruma gelmemeli. Dolayısıyla herkes aynı düşünecek, parti içinde de parti dışında da diye bir iddiaya sahip olursak haksızlık ederiz. Önemli olan ortak aklı yönetime yansıtmaktır. Biz de bunu yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İleriki dönemde Bursa’nın ortak aklı ile siyasi çatışmalardan uzak bir yönetim sağlayacağız.”

TARTIŞMALAR DOĞRU DEĞİL

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç üzerinden yürütülen tartışmaları da doğru bulmadığını belirten Müzezzinoğlu, “Siyaseten farklı düşünebiliriz, yaşam felsefemiz farklı olabilir, ama bu vatan hepimizin bu bayrak hepimizin bayrağı, Bursa’nın tarihi geçmişinden getirdiği miras hepimizin sahip çıkması gereken mirastır. Bu nedenle çatışmadan, ayrışmadan farklı düşünceleri de Bursa’nın geleceğine hizmet etmek için kullanacağız” diye konuştu.

BURSA YATIRIMLARI

Yeni dönemde Bursa’ya yönelik yatırımlar ile ilgili görüşlerini de paylaşan Müezzinoğlu,  “Bursa-İstanbul arasındaki deniz uçağı projesi Bursa’nın dinamikleriyle başarıldı. İlerleyen zamanlarda Ankara-Bursa arasında Hızlı Tren projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Bursa’da sağlık turizmi vizyonunun alt yapısını var olduğuna değinen Bakan Müezzinoğlu kendilerine düşenin bunu şekillendirmek ve yol haritalarını netleştirmek olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Sağlıklı Kentler Birliği başkanı olduğunu hatırlatarak Müzezzinoğlu, sağlıklı birey, sağlıklı aile ve sağlıklı toplum için bu çalışmaları bakanlık olarak önemsediklerini, Bursa’nın da bu anlamda da öncülük ettiğini söyledi. 

Bakan Müezzinoğlu son olarak da seçim çalışmaları için 10 Nisan Cuma günü Bursa’da olacağını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X